Skip to content

Meer conversies behalen met CRO

Start met het begrijpen van het gedrag van je gebruikers

Waar conversieratio optimalisatie (CRO) voorheen vooral in de E-commerce focus had, zien we de toepassing ervan nu in allerlei vormen en vakgebieden terug. De focus ligt hierbij op het verbeteren van een bepaald conversiedoel. Wat je doel ook is voor jouw organisatie of team, CRO vraagt om een goede aanpak. Deze whitepaper helpt je op weg.

Meer conversies behalen met CRO

Start met het begrijpen van het gedrag van je gebruikers

Bij Digital Power definiëren we CRO als: “Het optimaliseren van de (digitale) touchpoints om meer gewenst gedrag te realiseren met als focus om meer business waarde te creëren”. Deze businesswaarde kan dus verschillen: van kosten besparen, tot retentie en upsell.

In deze whitepaper lichten we de waarde van de inzet van een CRO-proces verder toe. We doen dit aan de hand van vier thema’s: 

  1. Wat is CRO?
  2. Waarde van CRO voor jouw organisatie
  3. Hoe ziet een CRO proces eruit?
  4. CRO proces in de praktijk

Download het whitepaper

Vul het formulier in. Je ontvangt de link naar het whitepaper per e-mail. Check dus goed of je mailadres klopt!

Anneloes Visser is een Analist die enthousiast wordt van data analyse en klantonderzoek die leiden tot klantgedreven oplossingen en effectieve marketingactiviteiten. Dit deed zij o.a. voor Robeco, Univé, KWF en ANWB.
Merel Derlagen is een gedreven Customer Experience Analist die data vertaalt naar concrete acties om zo klantwaarde en businesswaarde te realiseren. Dit deed zij onder andere in opdracht voor Eneco en Univé.
Rico Knopper is een doelgerichte Data Analist die altijd streeft naar het beste resultaat. Hij heeft ruime ervaring in de ecommerce met het meten, analyseren en optimaliseren van verschillende websites.

Lees onze andere artikelen over datagedreven werken