Whitepapers & blogs over data-gedreven werken

Mensen en organisaties werken steeds meer data-gedreven. Vrijwel elk bedrijf verzamelt data over zijn klanten en maakt beslissingen op basis van analyses en rapportages. Toch heeft nog niemand het gevoel het echt goed te doen. Want wat moet je eigenlijk verzamelen, en vooral, wat mág je eigenlijk verzamelen? In onze whitepapers en blogs over digitalisering gaan we dieper in op het hoe en waarom van data-gedreven werken.

Whitepapers

whitepaper_gebundelde_kracht_paid_search_social_advertising

Door Google AdWords en je Facebook advertentieaccount met elkaar te integreren, heb je beter inzicht in de customer journey en ben je in staat om data-gedreven marketingcampagnes op te zetten. Ga aan de slag met de 8 tips in dit whitepaper om gerichter te adverteren en meer uit je budget te halen met een hogere conversie als resultaat.

Rapport Digitale Transformatie

De zoektocht naar de heilige graal van de customer-centric organisatie is in volle gang. In dit whitepaper delen diverse specialisten succesvolle transformatie-strategieën en best practices voor het ‘future proof’ maken van organisaties.

Whitepaper digitale transformatie in ecommerce

Wie gaat de derde faillissementengolf in de e-commerce overleven? Voor de ontwikkeling van dit whitepaper geven mensen van Thuiswinkel.org, DeliXL, bol.com, Slimstock en Transavia hun visie op recente ontwikkelingen binnen de e-commerce en de toekomst.

whitepaper_digitale_transformatie_financiele_dienstverlening

Ontdek de visies, strategieën en lessons learned van ABN AMRO, APG, Flow Traders, ING, Knab, Optiver, PGGM en PwC op digitale transformatie in de financiële dienstverlening.