Van data naar doen

Als datapartner helpen we organisaties datagedreven te werken. Ontdek hoe we waarde kunnen toevoegen voor jou.

Van data naar doen

Als datapartner helpen we organisaties datagedreven te werken. Ontdek hoe we waarde kunnen toevoegen voor jou.

Wij zoeken nieuwe collega's!

Van Technisch Webanalist tot Data Engineer en van Data Analist tot Business Manager: bekijk onze vacatures en solliciteer.

Van data naar doen met Digital Power, jouw datapartner

Wij geloven dat beslissingen die gemaakt worden op basis van de juiste data, tot de beste resultaten leiden. Data is echter de basis van zo’n beslissing en nooit het eindresultaat. Je moet de juiste gegevens verzamelen, structureren en interpreteren om te kunnen excelleren. Wij helpen je hierbij (verder) op weg.

Digital Power in één minuut

Als data consultancy bureau helpen we organisaties datagedreven te werken. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze animatievideo!

Meer over ons >

Werkwijze

Aan de hand van ons Bouwstenenmodel brengen we samen met jou in kaart waar je nu staat. Stap voor stap bereiken we je doelstellingen met behulp van data.

Ontdek onze aanpak >

Resultaten

Samen zijn onze data professionals jouw datapartner. We werken zowel voor MKB organisaties als voor multinationals in diverse sectoren.

Bekijk onze klantcases >

Effectief datagedreven werken? De juiste expertise vind je hier

Ons team specialisten op het gebied van Data Analytics, Technical Web Analytics, Customer Experience, Data Science en Data Engineering helpt mensen en organisaties effectief datagedreven te werken. We delen onze kennis als jouw datapartner via consultancy, in projectvorm, als service of via onze Data Academy.

Diensten

We gaan samen met jou aan de slag om maximale waarde uit je data te halen. Dit doen we het liefst op een pragmatische manier en met een aanpak die bij je past.

Ontdek onze diensten >

Specialisaties

We zijn gespecialiseerd in Data Analytics, Customer Experience, Data Science, Data Engineering en Technical Web Analytics.

Lees meer over onze specialisaties >

Werken bij

Een hecht team data professionals wat graag met, aan en ván elkaar leert, is wat Digital Power uniek maakt. Ontdekken of je in ons team past?

Werken bij Digital Power >

Laat je overtuigen van de mogelijkheden van data

Datagedreven werken: wat betekent dit voor jou? Welke stappen moet je nemen, welke kennis en vaardigheden heb je nodig en welke impact heeft het? Laat je inspireren, informeren en enthousiasmeren over de mogelijkheden. Zullen we jou ook helpen ‘van data naar doen’?

We werken onder andere voor